Om oss

OM OSS


Företagets affärsidé är att utföra skadereparationer på alla bilmärken enligt tillverkarens krav, direkt till slutkund eller som underleverantör till annan service eller plåtverkstad.

 

God kompetens, modern utrustning och kvalitetsmaterial borgar för goda resultat.


Bilskadecenter Sollentuna är MRF anslutet och MRFVU Certifierad, vilket innebär att vi genomgår fortlöpande utbildningar, regelbundna kvalitetskontroller och är därmed uppdaterade när det gäller nyheter i branschen. Företaget har behörighet och specialkompetens avseende plastreparationer. Trots en nedgång inom branschen har företaget haft en gynnsam utveckling.

Vårt främsta mål är att göra kunderna helt nöjda genom att bibehålla kvaliteten i våra tjänster. För att uppnå det och att vara en ledande kvalitetslackerare inom bilbranschen, är det vår uppgift att alltid sträva efter att förbättra det vi gör och sättet vi gör det på, eftersom vi vet att att nöjda kunder kommer tillbaka. Bilskadecenter Sollentuna har dessutom avtal med de flesta försäkringsbolagen.

Huvudsakliga områden för verksamheten är Norra Stor-Stockholm (Sollentuna, Danderyd, Akalla, Kista, Upplands Väsby, Järfälla m.m).

Bilskadecenter Sollentuna AB |Kuskvägen 4 | 191 62 Sollentuna | Växel: 08-352535 | COPYRIGHT © 2017 BSCS